SVATOMARTINSKÉ MENU
Od 9. do 11. listopadu!
Husí kaldoun
90 Kč
800 g Čtvrtka svatomartinské husičky s variací knedlíků, bramborovým lokšem, bílým a červeným zelím.
490 Kč
Denní menu podáváme od 11:00 do 15:00
Číslice značí alergeny obsažené v pokrmech, seznam alergenů je k dispozici na vyžádání u obsluhy
Hladinka je nejčastější způsob čepování piva. Jeho základem je čepování na jeden zátah tak, aby se na konci vytvořila mokrá krémovitá pěna, která nebude přesahovat okraj sklenice.
65,- Kč
Šnyt je menší míra piva s větším podílem krémovité pěny. Právě silná vrstva pěny dodává pivu jemnější říz a uchovává jej delší dobu čerstvé. Proto je šnyt vhodný jako koštovací pivo pro výčepní nebo také ideální volbou pro ty, kteří už nemají chuť nebo čas na velké pivo.
55,- Kč
Jako mlíko označujeme půlitr husté, krémové pěny. Jde o způsob čepování piva, který je oblíbený hlavně u žen. Mlíko je totiž oproti hladince nebo šnytu nasládlejší.
55,- Kč